Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: PROFITEER5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: PROFITEER10

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Leckere Pfannkuchen

Rezept Pfannkuchen

 45-60min.      Leicht      4

Zutaten

Für den Teig:

  • 400g Mehl

  • 1 Prise Salz

  • 750ml Milch

  • 3 große Eier

  • 1 Schuss Mineralwasser

  • Butter

Zubereitung

  1. Eier, Milch, Prise Salz und das Mehl mit dem Handrührgerät verrühren bis sich kleine, leichte Blasen bilden.

  2. Danach für ca. ½ Stunde ruhen lassen. Anschließend einen Schuss Mineralwasser hinzugeben und durchrühren.

  3. Butter in Pfanne verschmelzen lassen. Ein bisschen von der Masse gleichmäßig eingießen. Durch Schwenken in der ganzen Pfanne, ohne Löcher, verteilen. Masse kann auch mithilfe eines Schöpflöffels eingegossen werden.

  4. Warten bis Unterseite angebräunt und der Pfannkuchen etwas fest ist. Er sollte mit einem Wender leicht anzuheben sein. Danach umdrehen und noch die zweite Seite anbräunen. Fertig ist der Pfannkuchen.

Benötigte Utensilien

  • Pfanne

  • Pfannenwender

  • Schüssel