15% korting* – Het is bijna Moederdag - Voordeelcode: MOEDER15

Voorwaarden

*Uw korting van 15% is slechts eenmalig geldig bij een aankoopbedrag van minimaal € 39 en een bestelling voor of op 05-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de korting te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De korting kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Leckere Ofenkartoffel

Rezept-Ofenkartoffel

 Zubereitungszeit: 55 Min | Schwierigkeitsgrad: Leicht | Portionen: 6

Zutaten

  • 1,5kg Kartoffel

  • Salz und Pfeffer

  • 1-2 EL Öl

  • 8 milde Peperoni

  • 100g magere Bacon-Würfel

  • 100g mittelalter Gouda

  • 2 Becher Sour Cream (200g je Becher)

  • evtl. Chili zum Garnieren

Benötigte Utensilien

  • Schneidebrett

  • Schneidemesser

  • Pfanne

Zubereitung

  1. Kartoffeln gut waschen, trocken tupfen und in Spalten schneiden.

  2. Mit Salz und Pfeffer würzen; mit Öl beträufeln, alles gut vermengen. Auf Backpapier verteilen.

  3. Peperoni in Ringe schneiden. Bacon und Peperoni auf den Kartoffeln verteilen.

  4. Geriebenen Käse darüber verteilen. Im vorgeheizten Backofen ca. 45 min bei 150 Grad Umluft backen.

TIPP: Sour Cream oder andere Dips dazu servieren und garnieren.