Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: PROFITEER5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: PROFITEER10

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Fruchtiges Mango-Sorbet

Rezept-Mango_Sorbet

 Zubereitungszeit: 1,5 h | Schwierigkeitsgrad: Leicht | Portionen: 6

Zutaten

  • 2 Mangos

  • 100 ml Wasser

  • 100 g Zucker

  • 1/2 Zitrone

Benötigte Utensilien

  • Schneidemesser

  • Schneidebrett

  • Topf

Zubereitung

  1. Die Mangos schälen und entkernen. Das Fruchtfleisch in Würfel schneiden.

  2. Die Zitrone auspressen. Wasser aufkochen und den Zucker darin ausflösen.

  3. Anschließend vom Herd nehmen und abkühlen lassen. Die Mangos fein pürieren.

  4. Das Fruchtfleisch mit dem Zuckerwasser und dem Zitronensaft vermischen.

  5. Das Sorbet anschließend für mindestens eine Stunde in das Eisfach legen.

TIPP: Anstelle der Mangos kann jede beliebige Obstsorte verwendet werden.