Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: PROFITEER5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: PROFITEER10

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Lachs auf frischem Ofengemüse

Rezept-Lachs

 Zubereitungszeit: 50 Min. | Schwierigkeitsgrad: Leicht | Portionen: 6

Zutaten

  • 2 Scheiben Lachs TK1

  • Gelbe Paprika

  • 100g Champignon

  • 1 grosse Zwiebel

  • 1 kleine Zucchini

  • 15 Kirschtomaten

  • 100g Feta

  • 4 EL Olivenöl

  • Salz und Pfeffer

  • Saft einer halben Zitrone

  • 2 Stiele Rosmarin

  • 1 kleiner Bund

  • Petersilie

Benötigte Utensilien

  • Schneidebrett

  • Schneidemesser

  • Auflaufform

Zubereitung

  1. Backofen auf 180 °C vorheizen.

  2. Gemüse waschen und Pilze putzen.

  3. Zucchini in dünne Scheiben schneiden, Paprika entkernen und in dünne Streifen schneiden.

  4. Zwiebel schälen und in Ringe schneiden. Gemüse mit Salz und Pfeffer würzen und mit Olivenöl vermengen.

  5. Den Lachs mit Salz und Pfeffer würzen und mit Zitronensaft beträufeln.

  6. Feta über dem Gemüse verteilen und zusammen mit dem Lachs ca. 30 -35 Min. im Ofengaren.