15% korting* – Het is bijna Moederdag - Voordeelcode: MOEDER15

Voorwaarden

*Uw korting van 15% is slechts eenmalig geldig bij een aankoopbedrag van minimaal € 39 en een bestelling voor of op 05-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de korting te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De korting kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Bruschetta- Kartoffeln

Rezept-Bruschetta-Kartoffeln

 Zubereitungszeit: 60 Min | Schwierigkeitsgrad: Mittel | Portionen: 6

Zutaten

  • ca. 600g Kartoffeln

  • 2 Tomaten

  • 35g Oliven (eigene Wahl)

  • 2 Lauchzwiebel

  • 1 Knoblauchzehe

  • Oregano

  • Salz und Pfeffer

  • 125g Käse (z.B Mozzarella)

  • 75g Gouda

  • Basilikum

Benötigte Utensilien

  • Topf

  • Backblech

  • Schneidebrett

  • Schneidemesser

Zubereitung

  1. Die Kartoffeln zunächst waschen und ca. 25 – 30min bissfest kochen.

  2. Anschließend kurz mit kaltem Wasser abschrecken und längs halbieren.

  3. Oliven in Scheibchen schneiden. Knoblauch feinhacken. Tomaten waschen, würfeln/ vierteln und entkernen und in etwas Öl und Salz mit Basilikum vermischen.

  4. Die Lauchzwiebel ebenfalls kurz abwaschen und in Ringe schneiden.

  5. Backblech anfetten und die Kartoffelhälften darauflegen.

  6. Mit allen Zutaten bedecken und Salz, Pfeffer, Oregano (oder anderen Gewürzen je nach Geschmack) würzen.

  7. Mozzarella und Gouda reiben und über die Hälften verteilen.

  8. Kartoffeln im vorgeheizten Backofen bei 175 Grad Umluft auf oberer Schiene 15 – 20min goldbraun backen.

  9. Anschließend Kartoffeln herausnehmen und mit Lauchzwiebel/ Schnittlauch garnieren und ggf. Nachwürzen.