Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: PROFITEER5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: PROFITEER10

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Bärlauch-Pesto

Bärlauch-Pesto

Zubereitungszeit: 15 Min | Schwierigkeitsgrad: Leicht | Portionen: 4

Zutaten

  • 150 gr frischer Bärlauch

  • 60 gr Pinienkerne

  • 60 gr Hartkäse (z. B. Parmesan oder Peccorino)

  • 6 EL Olivenöl

  • Salz

  • Pfeffer

Zubereitung

  1. Bärlauch gründlich waschen und trocknen. Im Anschluss grob zerkleinern. Die Pinienkerne in einer fettfreien Pfanne auf mittlerer Stufe gelb-gold anrösten und danach auskühlen lassen.

  2. Den Bärlauch zusammen mit den gerösteten Pinienkernen, dem abgeriebenen Hartkäse und dem Olivenöl mit einem Stabmixer zerkleinern. Jetzt noch mit Salz und Pfeffer abschmecken.

  3. Das Pesto in ein luftdichtes Schraubglas füllen und mit etwas Olivenöl auffüllen, sodass die Oberfläche des Pestos bedeckt ist.

Tipp: Im Kühlschrank kann das Bärlauch-Pesto ca. eine Woche gelagert werden. Wenn dem Glas etwas Pesto entnommen wird, sollte es immer wieder mit ein wenig Olivenöl aufgefüllt werden – so bleibt es länger haltbar!