Helaas, uw browser is verouderd. Gelieve uw browser te actualiseren om een correcte weergave te krijgen.

Service-Hotline 0115-64 07 77

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Geen verzendkosten
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

Party-accessoires

(46 items)
terug
Pagina 1 van 1
volgende

Maak uw feest compleet

Bij een feestje hoort bezoek en lekker hapjes en drankjes, leuke versiering maken uw huis af. De feestartikelen van Huis & Comfort hebben alles in huis voor een geslaagde party. U viert feest, terwijl onze praktische producten het werk doen. Hieronder vindt u ons complete assortiment feestartikelen. En namens ons: gefeliciteerd!

De feestartikelen die u hier vindt, maken uw feest compleet. Voor de aankleding zijn er ballonnen, slingers en kaarsen. De heerlijke hapjes die u heeft gemaakt of besteld heeft komen smakelijk naar voren in onze schalen en andere opmaakproducten. Ook leuk om even in deze categorie te kijken voor een extra feestelijk cadeautje als u op verjaardagsbezoek of naar een ander feestje gaat.

Feestartikelen bestellen

Heeft u de feestartikelen van uw keuze geselecteerd, kijkt u dan nog even verder. Op deze website kunt u duizenden artikelen voor in en om het huis vinden, er zit dus vast nog iets bij wat u graag wilt bestellen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u binnen twee weken uw feestartikelen thuis, altijd 14 dagen vrij op zicht. U betaalt simpelweg met acceptgiro of PayPal en zo hoeft u de deur niet meer uit om inkopen te doen.

Door verder gebruik te maken van de online shop gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer details