* Uw korting ter waarde van € 5/ € 10 is slechts eenmalig geldig bij een bestelling t/m 04-10-2020. Bij een minimaal bestelbedrag van € 35 ontvangt u een kortingsbon van € 5, bij een minimaal bestelbedrag van € 45 ontvangt u een kortingsbon van € 10. Geen uitbetaling in contanten. De kortingsbon is niet overdraagbaar en kan niet in combinatie met andere acties (of bij samenwerkingspartners) worden ingewisseld. De voordeelcode moet bij de bestelling worden aangegeven. Is het uiteindelijke aankoopbedrag lager dan het minimale aankoopbedrag, dan behouden wij ons het recht voor de kortingsbon te annuleren. De waarde van niet geretourneerde artikelen dient in dit geval volledig te worden betaald. De kortingsbon is niet geldig voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en artikelen van de fabrikanten ALPHA Techno GmbH, Anita Dr. Helbig GmbH, Frankenstolz GmbH & Co. KG, Mobilis GmbH, SI-Zweirad Vertriebs GmbH, Tosa GmbH, Verlag C. H. Beck München, zijn van de actie uitgesloten.

Hallux teenspreider dag & nacht Bestelnummer 6837.689.100

Gaat zachtjes een verkeerde stand tegen. Gewoon over de teen trekken, bij voorkeur met een sok fixeren. Gaandeweg de gebruiksduur verhogen. 

 

7,99 € incl. BTW. plus verzendkosten
Aantal

Productbeschrijving

Hallux teenspreider dag & nacht Bestelnummer 6837.689.100

Gaat zachtjes een verkeerde stand tegen. Gewoon over de teen trekken, bij voorkeur met een sok fixeren. Gaandeweg de gebruiksduur verhogen. 

 

Meer van Teenbescherming
Meer van
Teenbescherming

Gelijkwaardige artikelen

Productdetails

productkleur wit 

hoogte (product) 2.50 cm

lengte (product) 8.50 cm

breedte (product) 4.00 cm

Opmerking en zegel

cert 1

Behandeling van het artikel

WAARSCHUWING

Aanbevolen voor u

Klantenbeoordelingen

0 Beoordelingen Product beoordelen

Beoordelingoverzicht

Selecteer hieronder een rij om beoordelingen te filtern
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Gemiddelde klantenbeoordeling

Totaal
Sorteren op
Actieve filters Reset All
De zoekactie heeft geen beoordelingen geleverd. U filter toont geen beoordeling

Laatst gezien