*Uw tegoedbon is slechts eenmalig geldig bij een bestelling tot en met 20-12-2020. Bij een minimale bestelwaarde van € 35 ontvangt u een tegoedbon van € 5, bij een minimale bestelwaarde van € 45 ontvangt u een tegoedbon van € 10. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere actiesof bij samenwerkingspartners. Vermeld bij uwbestelling uw voordeelcode, dan kunnen wij uw bon verrekenen. Als het aankoopbedrag lager is dan de minimale bestelwaarde als gevolg van een retour, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dit geval moet het bedrag van nietgeretourneerde artikelen volledig worden betaald. Graag uw begrip voor het feit dat de tegoedbon niet kan worden gebruikt voorreeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnenen boeken zijn uitgesloten van de actie.

nieuw
FACKELMANN

Vleeshamer Bestelnummer 6556.884.400

Vleeshamer voor supermals vlees

  • Voor het bewerken van schnitzels, biefstuk en rollade
  • Gemaakt van hoogwaardig beukenhout
  • Met hygiënisch metaalbeslag
  • Ergonomisch gevormde greep
  • Eenvoudig met de hand schoon te maken
  • Lengte: 32 cm

 

Om schnitzels, biefstuk en rollades heerlijk mals te maken zodat ze smelten op de tong, is het belangrijk ze eerst te bewerken met een vleeshamer. Nadat u op het vlees hebt geslagen, heeft het een gelijkmatige dikte en zijn de vezels kapot geslagen. Dat voorkomt dat het vlees tijdens het braden samentrekt en maakt het vlees malser. Deze vleeshamer van Fackelmann is ideaal voor dit klusje. De goed uitgebalanceerde vleeshamer van robuust beukenhout heeft een vlakke kant en een geribbelde kant met hygiënisch metaalbeslag. Welke kant u moet gebruiken, hangt af van het vlees dat u wilt bereiden.

Wilt u een wienerschnitzel bereiden, dan legt u het vlees tussen twee lagen vershoudfolie en gebruikt u de platte kant van de vleeshamer om het vlees plat te slaan. Werk daarbij voorzichtig van binnen naar buiten tot u de gewenste dikte hebt bereikt. Bij runderrollade gaat u op precies dezelfde wijze te werk. De geribbelde kant van de 32 cm lange hamer kunt u gebruiken voor steviger vlees zoals varkenskotelet. Deze kant kiest u ook wanneer u het vlees wilt verfijnen met kruiden en marinades. Met de ribbels van de vleeshamer opent u de poriën waardoor de aroma's dieper in het vlees kunnen trekken en zich daarin kunnen verdelen.

De stroeve greep zorgt ervoor dat de vleeshamer van Fackelmann prettig en goed in de hand ligt en zonder veel krachtinspanning kan worden gebruikt. Zo slaat u probleemloos schnitzels en rolladevlees plat voor het hele gezin. Na gebruik kunt u dit keukenartikel gemakkelijk met de hand schoonmaken. Laat de vleeshamer daarna goed drogen voor u hem weer opbergt in uw keukenla.

6,49 € incl. BTW. plus verzendkosten
Aantal

Productbeschrijving

Vleeshamer Bestelnummer 6556.884.400

Vleeshamer voor supermals vlees

  • Voor het bewerken van schnitzels, biefstuk en rollade
  • Gemaakt van hoogwaardig beukenhout
  • Met hygiënisch metaalbeslag
  • Ergonomisch gevormde greep
  • Eenvoudig met de hand schoon te maken
  • Lengte: 32 cm

 

Om schnitzels, biefstuk en rollades heerlijk mals te maken zodat ze smelten op de tong, is het belangrijk ze eerst te bewerken met een vleeshamer. Nadat u op het vlees hebt geslagen, heeft het een gelijkmatige dikte en zijn de vezels kapot geslagen. Dat voorkomt dat het vlees tijdens het braden samentrekt en maakt het vlees malser. Deze vleeshamer van Fackelmann is ideaal voor dit klusje. De goed uitgebalanceerde vleeshamer van robuust beukenhout heeft een vlakke kant en een geribbelde kant met hygiënisch metaalbeslag. Welke kant u moet gebruiken, hangt af van het vlees dat u wilt bereiden.

Wilt u een wienerschnitzel bereiden, dan legt u het vlees tussen twee lagen vershoudfolie en gebruikt u de platte kant van de vleeshamer om het vlees plat te slaan. Werk daarbij voorzichtig van binnen naar buiten tot u de gewenste dikte hebt bereikt. Bij runderrollade gaat u op precies dezelfde wijze te werk. De geribbelde kant van de 32 cm lange hamer kunt u gebruiken voor steviger vlees zoals varkenskotelet. Deze kant kiest u ook wanneer u het vlees wilt verfijnen met kruiden en marinades. Met de ribbels van de vleeshamer opent u de poriën waardoor de aroma's dieper in het vlees kunnen trekken en zich daarin kunnen verdelen.

De stroeve greep zorgt ervoor dat de vleeshamer van Fackelmann prettig en goed in de hand ligt en zonder veel krachtinspanning kan worden gebruikt. Zo slaat u probleemloos schnitzels en rolladevlees plat voor het hele gezin. Na gebruik kunt u dit keukenartikel gemakkelijk met de hand schoonmaken. Laat de vleeshamer daarna goed drogen voor u hem weer opbergt in uw keukenla.

Gelijkwaardige artikelen

Productdetails

productkleur bruin 

lengte (product) 32.00 cm

soort hout en Latijnse naam beuk (fagus silvatiica) 

Opmerking en zegel

Behandeling van het artikel

WAARSCHUWING

Aanbevolen voor u

Klantenbeoordelingen

0 Beoordelingen Product beoordelen

Beoordelingoverzicht

Selecteer hieronder een rij om beoordelingen te filtern
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Gemiddelde klantenbeoordeling

Totaal
Sorteren op
Actieve filters Reset All
De zoekactie heeft geen beoordelingen geleverd. U filter toont geen beoordeling

Laatst gezien