Meubels Badkamer Huishoudtextiel Schoonmaken
 
Sorteren naar Prijzen
1 1 1 2 3 4 ... 22 2 22

Wonen & huishouden

 
1 1 1 2 3 4 ... 22 2 22

Huis & Comfort is dé website voor artikelen die betrekking hebben op wonen en huishouden. Met duizenden producten zijn wij de leverancier voor sfeer en handigheidjes. Wonen staat of valt bij sfeer, bij een stukje eigenheid. Een kussentje op de bank, wat kaarsen op tafel, een mooie spiegel aan de wand. En voor het gemak; schoonmaken, opruimen, sorteren, kortom het huishouden hebben wij een breed assortiment met praktische hulpjes.

Wonen

Wonen doet u met Huis & Comfort. Van tapijten tot aankleding voor uw bureau, van lampen & verlichting tot tafelkleden en ander textielgoed. Naast verscheidene accessoires voor het wonen bieden we ook kleinmeubilair; poefen, krukjes, vitrinekasten en andere. Ook klein elektrisch apparatuur voor in huis is te vinden in deze categorie.

Huishouden

De een vindt het prettig het huishouden te doen, de ander stelt de klussen en klusjes het liefst zo lang mogelijk uit. Hoe dan ook, met onze artikelen wordt het huishouden een stuk eenvoudiger. Schoonmaakartikelen en handige hulpjes zorgen ervoor dat u minder tijd en frustratie kwijt zult zijn. Uw huis zal opgeruimd, overzichtelijk en fris worden.