Sorteren naar Prijzen
         

Adventskalenders


Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen, maken adventskalenders de periode voor kerstmis aangenamer. U kunt deze zelf met snoep of kleine geschenken vullen of een kant-en-klare kalender schenken. Afgezien van de mooie verrassingen, verheugt iedereen zich bovendien op de mooie motieven en de gedetailleerde ontwerpen. Koop voor een wondermooie kersttijd, uw adventskalenders bij Huis & Comfort.

         

Verkort de wachttijd op het Kerstkind

Vooral voor kinderen is het wachten op de vele geschenken van kerstavond veel gemakkelijker, wanneer ze van 1 tot 24 december dagelijks een deurtje mogen openen. Omdat er tijdens de periode voor Kerstmis vaak ook nog enkele schooltaken en proefwerken te wachten staan, kan de adventskalender ook als motivatie dienen. Kleine kinderen kunnen bovendien ook op een kinderlijke wijze leren tellen en leren wat het betekent om geduldig te zijn. De snoep en de kleine geschenken die zich achter de deurtjes verbergen, zijn echter ook ideaal wanneer u een lieve mens ook voor Kerstmis een klein plezier wilt doen. De adventskalender is daarom ook een goede manier om te tonen hoe graag u iemand mag en hoe dankbaar u misschien bent voor zijn steun gedurende het jaar.

Zelf opvullen of kant-en-klaar?

Wanneer u in onze online-shop een adventskalender koopt, kunt u beslissen of u hem zelf wilt vullen of dat hij reeds gevuld naar u huis moet komen. De klassieker is gevuld met chocolade in de vorm van kerstmotieven zoals de Kerstman, engeltjes, een klok of de Heilige Familie of verbergt achter elk deurtje een met veel liefde geschilderde afbeelding. Ook sieraden bevinden zich ondertussen in deze bijzondere kalender voor de adventstijd. Op deze manier kunt u individueel kiezen welke de juiste is voor uw dochter, uw zoon, uw vriendin, enz. Noch persoonlijker is een adventskalender die u zelf vult met kleine geschenken, waardebonnen en snoep. Ook kleine boodschappen kunt u daarin wegsteken en zo een plezier doen diegene aan wie u hem schenkt. De modellen uit ons online-assortiment zijn uit stevig materiaal gemaakt (bv. hard papier, polyester, kunststof). Ze zijn gemakkelijk te openen en opnieuw te sluiten, zodat u gemakkelijk de inhoud erin kunt doen. Daardoor zijn ze ook opnieuw te gebruiken en kunt u er het volgende jaar opnieuw geschenken in verstoppen.

Contemplatieve decoratie

Met Kerstmis wilt u uw woning bijzonder feestelijk decoreren. Het zicht van een adventsdeurkrans of eenkerstverlichting brengt tenslotte iedereen in een contemplatieve stemming. Naast een schaal met kerstballen, een kribbe of een adventskrans kan ook een adventskalender die op een commode staat of aan een deur of aan de wand hangt, voor de geschikte decoratie zorgen. De producten die u bij ons online koopt zijn wegens hun gedetailleerd en wondermooi design daarvoor bijzonder geschikt.

  1. Idee: Wanneer u voor geschenkzakjes kiest, kunt u deze bij voorbeeld aan een touw aan de wand of aan de trapleuning hangen. Afhankelijk van het product worden wasknijpers en touw meegeleverd. Als alternatief kunt u ook een slinger uit dennentakken gebruiken en deze met ballen, lametta en andere kerstmotieven versieren. Ook de geschenkzakjes zelf kunt u van kerstlinten en hangers voorzien. Daardoor ontstaat er een bijzondere blikvanger die bij voorbeeld in een kleine woning ook in plaats van een kerstboom gebruikt kan worden.
  2. Idee: U kunt van de in Engelstalige landen wijdverbreide traditie van kerstkousen afstappen en in plaats daarvan voor elk familielid een adventskalender kopen en naast elkaar aan de wand hangen. Ook de schouw is hiervoor uitstekend geschikt. Het is beter om aan de open haard geen adventskalender op te hangen.
  3. Idee: Maak met kleine, genummerde huisjes samen met watten of kunstsneeuw en kleine dennenboompjes, een winterdorp. U kunt er tussen ook een lichtketting leggen en zo het dorp 's avonds op indrukwekkende wijze verlichten.